Fodbold

Aktuelt: Nye fodboldfaciliteter! Læs herkunstgraesbaner.jpg

se flere fotos her

Efterskole med fodboldlinjer for både piger og drenge

Kan du heller ikke få fodbold nok? Så er Rønde Efterskoles fodboldlinjer sikkert noget for dig!

Indstil dig på hård og vedholdende træning, spil med andre ambitiøse turneringsspillere og deltag i både lokale og landsdækkende turneringer.

Bliv en del af et fasttømret kammeratskab, der kæmper for holdet, oplev din teknik og fysik udvikle sig og se dit talent vokse.

Drenge og piger træner og spiller hver for sig
Men for begge linjer gælder det, at eleverne er vilde med at spille fodbold. Du skal være motiveret for at arbejde med din teknik, din fysik og ikke mindst din holdånd, som er bærende for holdets præstation og udvikling.

» Se billeder fra pigernes fodboldcup her

» Se billeder fra drengenes fodboldcup her

Fodboldlinjen indeholder

• •Udendørs træning hele året, om vinteren 1-2 gange ugentligt på kunstgræsbane
  • •Pigerne har mulighed for at træne med HHX's pigefodboldlinje 1 gang om ugen
  • •Indendørs træning om vinteren 1-2 gange ugentligt i hal
  • •I vinterhalvåret spilles der både indendørs fodbold og futsal. Dog med fokus på futsal
  • •Teknisk træning, der udvikler den enkelte spillers færdigheder og boldbehandling
  • •Taktisk træning, hvor holdets og den enkeltes spilforståelse er i centrum
  • •Fysisk træning med fokus på styrke og udholdenhed
  • •Regelmæssig løbetræning om vinteren

Kursus

• •DGIs 8x3 timers kursus lavet specielt for efterskoleelever, 4 moduler er obligatorisk for linjespillere
  • •Mulighed for at afprøve sine nyerhvervede trænerfærdigheder 1-2 gange på et hold medier fra TRIF (Frivillig)

Stævne- og turneringsdeltagelse

• Kampe mod andre efterskoler
  • Deltagelse i østjyske mesterskaber - udendørs
  • Deltagelse i skoleligaen
  • Kvalifikationsstævne til DM i indefodbold for efterskoler
  • Planlægge og gennemføre eget indefodboldstævne

Download linjefolder om Fodbold

Fodbold piger: 5 eller 4 ugentlige timer
Fodbold drenge: 7 ugentlige timer

.

RØNDE EFTERSKOLE HAR FÅET OPTIMALE FORHOLD TIL FODBOLDLINJERNE

Mandag i uge 43 kunne fodboldlinjen for første gang træne på det nyanlagte kunststofanlæg i Rønde.
Kunststofanlægget består af én 11-mandsbane og én 8-mandsbane af højeste kvalitet. Efterskolens fodboldlinje har igennem længere tid efterspurgt bedre træningsfaciliteter. Den drøm er nu realiseret, hvilket betyder, at der kan trænes året rundt uanset vejret.
I skolens efterårsferie havde Rønde Efterskole fornøjelsen af at indvie anlægget, da vi havde besøg af 36 fodboldspillere i alderen 13-15 år på Rønde Efterskoles fodboldcamp. Campen var arrangeret i samarbejde med DGI Østjylland med det formål at give unge fodboldspillere et rigtig godt træningstilbud kombineret med muligheden for at få en fornemmelse af, hvad efterskolelivet drejer sig om. Campen var en stor succes, og det var derfor 2 trætte og tilfredse trænere, Lars Dalum Kristensen og Tommy Kristensen, der kunne takke af til 36 fodbolddrenge og piger onsdag eftermiddag i uge 42. (læs mere om Campen her)

Mange efterskoler anlægger efterhånden en kunststofbane for at optimere forholdene for deres fodboldspillere. Derfor har det også været afgørende for Rønde Efterskole at kunne tilbyde de bedste faciliteter for skolens fodboldlinje for til stadighed at kunne tiltrække fodboldspillere.
Baneanlægget har tre primære brugere: Rønde Efterskole, TRIF fodbold og HHX Rønde, der sammen står for drift og vedligehold af banen.

Picasa  Se flere fotoserier fra Rønde Efterskoles Picasa webalbum

Google plus  Følg Rønde Efterskoles Google+ side