Fodbold

Kan du heller ikke få fodbold nok?

Så brug din 9. eller 10. klasse på Danmarks bedste fodboldlinje på Rønde Efterskole. Her får du:

• 7 timers intensiv træning om ugen + fodboldkampe.
  • Træning på Danmarks bedste kunststofanlæg.
  • Taktisk og teknisk træning af professionelle trænere fra Brazilien.
  • Mulighed for at tage DGIs trænerkursus.

Lyder det spændende og vil du gerne blive bedre teknisk såvel som fysisk og udvikle dit fodboldtalent? Så er Rønde Efterskoles fodboldlinje lige noget for dig!

Få ledige pladser tilbage i skoleåret 2017/18 - Tilmeld dig fodboldlinjen her med det samme eller book en rundvisning og se vores flotte faciliteter.

På vores fodbold linje får du hård og vedholdende træning af professionelle fodboldtrænere, du kommer til at spille med andre ambitiøse turneringsspillere, og du kommer til at spille kampe i både lokale og landsdækkende turneringer.

Fodboldlinjen indeholder

• Udendørs træning hele året, om vinteren 1-2 gange ugentligt på kunstgræsbane
  • •Indendørs træning om vinteren 1-2 gange ugentligt i hal
  • •I vinterhalvåret spilles der både indendørs fodbold og futsal. Dog med fokus på futsal •
  • Teknisk træning, der udvikler den enkelte spillers færdigheder og boldbehandling •
  • Taktisk træning, hvor holdets og den enkeltes spilforståelse er i centrum
  • •Fysisk træning med fokus på styrke og udholdenhed
  • •Regelmæssig løbetræning om vinteren
  • 7 timers ugentligt træning.
  • Træning af professionelle brazilienske fodboldtrænere fra Brazil Football College i Grenå.
  • Pigerne har mulighed for at træne med HHX's pigefodboldlinje 1 gang om ugen

Kursus

• •DGIs 8x3 timers kursus lavet specielt for efterskoleelever, 4 moduler er obligatorisk for linjespillere •
  • Mulighed for at afprøve sine nyerhvervede trænerfærdigheder 1-2 gange på et hold medier fra TRIF (Frivillig)

Stævne- og turneringsdeltagelse

• Kampe mod andre efterskoler
  • Deltagelse i østjyske mesterskaber - udendørs
  • Deltagelse i skoleligaen
  • Kvalifikationsstævne til DM i indefodbold for efterskoler
  • Planlægge og gennemføre eget indefodboldstævne

Drenge og piger træner og spiller hver for sig
Men for begge linjer gælder det, at eleverne er vilde med at spille fodbold. Du skal være motiveret for at arbejde med din teknik, din fysik og ikke mindst din holdånd, som er bærende for holdets præstation og udvikling.

Se billeder fra pigernes fodboldturnering her

Se billeder fra drengenes fodboldcup her

Tilmeld dig nu - og bliv en del af et fasttømret kammeratskab, der kæmper for holdet, oplev din teknik og fysik udvikle sig og se dit talent vokse.